NIKAD NISAM IMALA DEČKA ZBOG JEZIVE ZADNJICE: Odvojili su me od sijamskog blizanca i zauvek unakazili (FOTO) (VIDEO)

Edina majka nije znala da nosi blizance do samog porođaja, jer se njeno drugo dete uopšte nije videlo na ultrazvuku

Amerikanka Edi (35), rođena kao sijamska bliznakinja, nikada nije imala dečka jer se stidi svoje zadnjice, budući da joj je ona, nakon hirurške intervencije razdvajanja, zauvek unakažena.

Kako bi ispravila ovaj deformitet, zbog kog pati još od tinejdžerskih dana, Edi će učestvovati u poznatom američkom rijalitiju “Greške prirode”, u kom plastični hirurzi Pol Nasif i Tedi Dubrou pokušavaju da ljudima rođenim s nekom malformacijom podare normalan izgled.

Njih dvojica će, zato, otputovati u Luizijanu, kako bi se sastali sa nesrećnom ženom i probali da joj ostvare životni san.

– Umorna sam od toga da ljudi stalno pričaju o meni – kaže Edi, koja bi želela da joj lekari naprave zadnjicu kakvu ima Džej Lo.

Nažalost, oni ne samo da nisu sigurni da će uspeti da izvedu tako drastičnu promenu, već ne znaju ni kako će joj uopšte rekonstruisati ovaj deo tela.

Foto: Profimedia

Edina majka nije znala da nosi blizance do samog porođaja, jer se njeno drugo dete uopšte nije videlo na ultrazvuku. Kada ih je rodila, lekari su se zaprepastili time što vide, posebno kada se ispostavilo da samo Edi može da preživi.

(Telegraf.rs)